Apparaten en accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Snelle Thaise kipcurry
40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Mexicaanse kippensoep
40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min